World Clean Up Day Mikkeli


Nimi: World Clean Up Day Mikkeli
Päivämäärä: 2019-09-21
Kellonaika: 10:00
Paikka: Mikkeli, S-market Peitsari

World Clean Up Day kokoaa ihmiset ympäri maailman toimimaan puhtaamman ympäristön puolesta. Osallistu maailman siisteimpään kansalaisliikkeeseen, jossa ympäristöä siivotaan samanaikaisesti 150 maassa. World Cleanup Day järjestetään maailmanlaajuisesti 21.09.2019 – myös Mikkelissä. Tule mukaan!

Mikkelissä World Clean Up Dayn järjestävät Mikkelin Nuorkauppakamari ja S-Market Peitsari yhteistyössä RL Palvelut Oy:n kanssa. S-Market Peitsari tarjoaa kerääjille hanskat ja roskapussit. RL Palvelut Oy toimittaa paikalle jäteastiat, joihin kerätyt roskat palautetaan. Kerääjille luvassa myös kiitoslahjat keräämisen päätteeksi!

Siivouspäivän tarvikepiste päivystää S-Market Peitsarin pihassa lauantaina 21.9. klo 10-13, jonka aikana voi hakea keräystarvikkeita ja keräysastiat ovat saatavilla.

Huom! Kerääthän tyhjät pullot ja tölkit eri pussiin kuin roskat. Pullojen ja tölkkien palautus pullonpalautusautomaattiin Peitsarin S-Marketiin. Siivouspäivän jäteastiat on tarkoitettu vain kaduilta, teidenvarsilta ja luonnosta kerättyjä roskia varten. Emme vastaanota kotitalousjätteitä, toimitathan ne niille kuuluviin keräyspisteisiin.

Haasta kaverit, työyhteisö tai naapurit mukaan siivoustalkoisiin! Pidetään hauskaa ja samalla Mikkeli siistinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *