Suuri rantojen siivouspäivä Kruunuvuorenrannassa


Nimi: Suuri rantojen siivouspäivä Kruunuvuorenrannassa
Päivämäärä: 21.9.2019 klo
Kellonaika: 10-14
Paikka: Helsinki, Kruunuvuorenrannan alue

Suuri rantojen siivouspäivä kutsuu kaikkia siivoamaan Kruunuvuorenrannan alueen rantoja lauantaina 21.9.2019!

Siivousalueeksi on merkitty Kruunuvuoren rannat siltä osin, kun niillä kulkeminen on turvallista ja sallittua, Stansvikinniemen rannat sekä Talhvonlahden rantareitti aina Hevossalmen uimarannalle saakka. Tarkoitus on kerätä roskia sekä luontoon kuulumatonta jätettä rannoilta ja näin suojella Itämerta. Voit siivota myös vapaavalintaisen ranta-alueen, mutta huomioithan roskien keräyspaikat tai huolehdit kertyneet roskat itse keräysasioihin. Siivotun alueen voi ilmoittaa tapahtuman sivuilla tai viestillä tempauksen järjestäjille.

Siivoustarvikkeita (roskapihtejä ja roskapusseja) jaetaan lauantaina klo 10-12 Koirasaarentien ja Haakoninlahdenkadun kulmassa. Roskapihtien palautus samaan paikkaan lauantaina klo 14 mennessä tai Hopeakaivoksentie 38:n roskakatoksen alle tämän jälkeen. Omat hanskat mukaan!

Kertyneet roskat voi jättää kolmeen eri roskien keräyspisteeseen (ilmoitetaan erikseen ennen tapahtumaa), josta kaupunki noutaa jätteet maanantaina 23.9.2019. Myös alueelta löytyviä, suurempia jäteastioista saa käyttää, jos roskasäkit niihin mahtuvat (huom. ethän täytä kadunvarsilta löytyviä pieniä jäteastioita).
Jos keräämäsi jätemäärä on huomattava etkä saa sitä siirrettyä keräyspisteille, ilmoitathan siitä järjestäjälle tai suoraan Helsingin kaupungille, niin roskat noudetaan maanantain aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *