SiivooksSie Lappeenranta


Nimi: SiivooksSie Lappeenranta
Päivämäärä: 2019-09-21
Kellonaika: 10:00
Paikka: Lappeenranta, Marian aukio

Lappeenrannan Nuorkauppakamari järjestää Lappeenrannan oman World Cleanup Day-siivoustapahtuman, joka on eteläkarjalaisittain nimetty SiivooksSie Lappeenrannaksi. SiivooksSie Lappeenranta on kaikille avoin ja yhteinen tapahtuma. Tapahtuman pääpäivä on lauantaina 21.9.2019 klo 10-15 Lappeenrannan Marian aukiolla, josta jalkaudutaan poimimaan roskia Lappeenrannan keskustan ympäristöstä. Kerätyt roskat viedään roskien keräyspisteisiin, jotka sijaitsevat Marian aukiolla, Myllysaaressa, Satamatie 6:ssa ja Korkkitehtaan rannassa.

Marian aukiolla on lauantaina 21.9. klo 10-15 myös muuta ohjelmaa, joka vahvistuu myöhemmin, sekä yhteistyökumppaneiden esittelyitä.

Lauantaina voit osallistua tapahtumaan myös Sammonlahdessa, Voisalmessa, Lauritsalassa, Myllymäessä ja Joutsenossa. Roskien keräyspisteet ovat K-Supermarket Lauritsalan, K-Supermarket Piranan, K-Market Voisalmen pihalla sekä Mäntylässä ja Sammonlahdessa myöhemmin vahvistuvissa paikoissa.

Jos ette pääse mukaan lauantaina, yritykset, yhteisöt, joukkueet ja asukkaat voivat järjestää myös oman siivoustempauksensa edeltävällä viikolla ja ilmoittaa osallistumisensa mukaan osoitteessa https://jclappeenranta.fi/siivookssie-lappeenranta/
Osallistumisenne julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla, jonne on myös toivottavaa lisätä kuvia tapahtumasta. Lappeenrannan koulut ovat myös mukana tapahtumassa ja järjestävät omia tempauksiaan perjantaina 20.9.

Tapahtumaan osallistuvat ja #siivookssielpr -hästägillä julkaisseet osallistuvat palkintojen arvontaan.

https://jclappeenranta.fi/siivookssie-lappeenranta/
www.letsdoitworld.org

Tapahtuman yhteistyökumppaneina toimivat Lappeenrannan kaupunki, Lassila&Tikanoja, Eekoo ja AutoKilta

https://www.facebook.com/events/2108525045900251/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *