Plogging Töölönlahdella


Nimi: Plogging Töölönlahdella
Päivämäärä: 2019-09-2111:
Kellonaika: 00:46
Paikka: Helsinki, Töölönlahti

Lauantaina 21. syyskuuta roskajuostaan taas yhdessä!

Samana päivänä vietetään myös maailman siivouspäivää, World Cleanup Day’ta! (www.worldcleanupday.org). Tavoitteena on saada 5% maailman väestöstä keräämään roskia luonnosta ympäri maailman. Mikä olisikaan helpompi tapa osallistua kuin plogging?

Fortumin ja Siivouspäivän kauden neljäs plogging-tapahtuma järjestetään Töölönlahdella Helsingissä. Tule mukaan kuntoilemaan ja tekemään hyvää luonnolle! 🏃‍♀️🌍

Aloitamme kello 11 Finlandia-talon kulmalta, Töölönlahden rannalta. Mukaan voi tulla kävellen tai juosten, kuntotasosta ja iästä riippumatta. Tarjolla on ohjatut juoksu- ja kävelyryhmät, mutta voit toki tulla mukaan vaikka vain lyhyeksikin ajaksi, oman aikataulusi mukaan. Järjestämme myös alkulämmittelyn ennen ploggailua.

Mikä roskajuoksu?
Roskajuoksu, eli plogging on liikunnan ja arkipäivän pienien ekotekojen yhdistämistä. Ideana on lenkkeillä ja poimia roskia lenkkeilyn lomassa.

Ploggingiin ei tarvitse mitään varusteita. Matkan varrelta poimitun roskan voi pomia ja laittaa lähimpään roskakoriin. Jos haluaa kerätä enemmän roskia, voi mukana kantaa roskapussia.

Yhdessä tehtynä plogging on vielä isompia ekotekoja! Sekä paljon hauskempaa! Plogging tarjoaa myös mukavaa vaihtelua juoksulle, sillä siinä tulee erilaisia venytyksiä, kyykkyjä ja spurtteja roskia poimiessa.

Tapahtuman lähtöpaikalta saa roskapusseja ja hanskoja, mutta voit tuoda mukanasi myös omat hanskat ja pussin.

Tervetuloa mukaan ekokuntoilemaan ja osallistumaan maailman siivouspäivään!
T. Fortum & Siivouspäivä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *