After Work Plogging by Oulun Nuorkauppakamari


Nimi: After Work Plogging by Oulun Nuorkauppakamari
Päivämäärä: 19.9.2019 kel
Kellonaika: lo 18
Paikka: Oulu, Oulun teatterin viereinen nurmikenttä

Siivotaan Oulu yhdessä!

💎Mikä ihimeen plogging?!
Plogging eli roskajuoksu yhdistää iloisesti liikunnan ja roskien keräämisen! Oulun Nuorkauppakamarin syyskuun After Work vietetään ploggauksen merkeissä torstaina 19.9.2019 kello 18 alkaen. Kokoonnumme Oulun Teatterin viereiselle nurmikkoalueelle, mistä starttaamme matkaan. Mukaan tarvitset vain juoksemiseen tai kävelyyn sopivat säänmukaiset varusteet sekä pirteän mielen!

💎Miksi ploggaamme juuri nyt?
Lauantaina 21.9. vietetään kansainvälistä siivouspäivää ”World Cleanup Day”, jossa nuorkauppakamarilaiset ympäri maailman ovat mukana mm. YK:n kaltaisten järjestöjen kanssa. Lauantaina Pohjois- ja Itä-Suomen nuorkauppakamarilaiset ovat vaalikokouksessa Kuusamossa, joten täällä Oulussa aiomme ottaa tapahtumaan varaslähdön ja siivota rakkaan kotikaupunkimme katuja jo valmiiksi ennen viikonloppua!

💎Ketkä saa tulla mukkaan?
Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Oulun Nuorkauppakamarin jäsenet, koejäsenet, kunniajäsenet, senaattorit sekä toiminnasta ja/tai katujen siisteydestä tai iltalenkistä kiinnostuneet! Ilmoittautua voit klikkaamalla itsesi osallistuvaksi Facebook-tapahtumaan osoitteessa: https://www.facebook.com/events/445092832759909/?notif_t=event_friend_going&notif_id=1568181302105215,
tai vain ilmaantumalla paikalle torstaina.

Nähdään Oulussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *