maaliskuu 8, 2018

Siivoustapahtumat

On aika käydä toimeen.

Osallistu World Clean Up Day -liikkeeseen yksin tai yhdessä. Mene mukaan jo olemassa olevaan siivousryhmään tai perusta oma ryhmäsi ja kutsu ystävät mukaan.

Tapahtuman nimen alkuun kannattaa laittaa paikkakunnan nimi, jotta siivoustapahtumat ovat helposti löydettävissä. Mainitse myös mahdollisen järjestävän tahon nimi.

Tällä sivustolla tapahtumiin ei voi ilmoittautua, voit vain mennä paikalle ilmoitettuna aikana. Jos siivoustapahtuman perustaja tekee lisäksi myös Facebook-tapahtuman, siellä voi ilmoittautua. Facebook-tapahtumasivun linkki kannattaa silloin laittaa tällä sivulla olevan tapahtumailmoituksen lisätietoihin.

Listan siivoustapahtumista löydät alla:

Kuva Nimi Päivämäärä Kellonaika Osoite Lisätietoa
+ Auranmaan Cleanup Week 14-20.9 .2020 Auranmaa

Auranmaan Nuorkauppakamari järjestää siivous- ja kierrätysaiheisen teemaviikon. Teemaviikon tarkoituksena on kiinnittää Auranmaalaisten huomio omaan lähiympäristöön ja saada ihmiset ajattelemaan, miten omalla toiminnalla voi vaikuttaa puhtaamman ympäristön aikaansaamiseksi. Teemaviikko huipentuu lauantaina 19.9.2020 olevaan Maailman siivouspäivään, jolloin nuorkauppakamarilaiset jalkautuvat siivoamaan Auranmaan taajamia.

Ylöjärvi – Pirkanmaan Nuorkauppakamari 2020-09-19 12:00 Koulutie 6, 33470 Ylöjärvi

Avoin kaikille! klo 12-14 Kokoonnutaan urheilutalon lähelle, ja ruvetaan hommiin! Käsineet ja roskapussit sponssaa K-rauta Toikkonen ja Walki Plastiroll Oy.


Lisää tapahtuma:

Please complete the required fields.
Valitse lisättävä kuva.