kesäkuu 4, 2018

Ohjeet

Kerää roskia

Yksin tai yhdessä. Kotikadulla, lähimetsässä tai kauppareissulla. Voit osallistua Maailman Siivouspäivään ihan missä ja milloin vain roska päivässä ajatuksella. Voit myös osallistua toisten järjestämään tapahtumaan, listauksen paikkakunnista löydät täältä.

Miten osallistutkaan jaathan kuvasi sosiaalisessa mediassa tunnisteilla:

#maailmansiivouspäivä

#worldcleanupday

Järjestä oma tapahtuma

Jos paikkakunnallasi ei ole sopivaa tapahtumaa, voit järjestää sellaisen itse. Ilmoita tapahtumastasi sivullamme, jolloin se näkyy tapahtumalistauksessamme heti kun ilmoitus on tarkastettu.

Muista mainostaa tapahtumaasi myös Facebookissa, jolloin kutsua on helppo jakaa eteenpäin. Voit myös pyytää ihmisiä ilmoittautumaan tapahtumaasi Facebookissa. Materiaalipankista löydät esimerkiksi logon tai valmiin kansikuvan tapahtumallesi.

Facebookin profiilikuvan kehyksellä saat lisää näkyvyyttä tapahtumallesi (hakusana World Cleanup Day).

Kutsu mukaan tutut ja tuntemattomat. Mitä enemmän ihmisiä saamme mukaan, sitä hauskempi ja tehokkaampi päivästä tulee!

 

Yritykset ja yhteisöt

Voitte osallistua tapahtumaan järjestämällä oman siivoustapahtumanne tai osallistumalla valmiiseen tapahtumaan.
Tapahtuman järjestäminen omalle henkilöstölle on osa yrityksen tai yhteisön yhteiskuntavastuutoimintaa (CSR) ja samalla se tukee organisaation yhdessä tekemistä, tiimihenkeä ja työhyvinvointia. Kun oma tiimihenkenne on kunnossa, miksi ette haastaisi mukaan myös muita yrityksiä tai järjestöjä?

Tässä tapahtumassa yhdessä todella on enemmän.

Tiedotusapua saat tästä, lataa materiaalit.

 

Haluatteko lahjoittaa?

Siivousryhmät ympäri Suomen tarvitsevat kumihanskoja, roskapusseja tai muita siivousvälineitä. Voisiko yrityksenne lahjoittaa niitä?

Tai voisiko yrityksenne olla sponsoroimassa jätteen loppusijoituskustannuksissa?
Ota yhteyttä finland@worldcleanupday.fi.


Tehkää sitoumus ympäristön puolesta

Mitkä ovat yrityksenne mustia pisteitä? Voisiko jossain parantaa? Pienet arkiset teot ovat ympäristön kannalta merkittäviä. Haasta työntekijänne vähentämään jätteiden syntymistä ja kierrättämään tehokkaammin. Voit tiedottaa yrityksenne osallistumisesta esim. tällä julisteella.