World Cleanup Day

Puhtaat yhteisöt, terveet kansalaiset

Maailmanlaajuisen siivouksen johtajat keskustelevat vihreästä pesusta

Globaali siivous

Ensimmäinen Let’s Do it World 2020 -konferenssipäivä alkoi Viron pääministeri Jüri Ratasin puhuessa edustajille muistutuksella, että lainamme maata lapsiltamme. Hän kiitti kaikkia osallistujia heidän ponnisteluistaan ​​ja lupasi pysyä sitoutuneina puhtaan ympäristön tavoitteisiin. Päivän ensimmäinen istunto keskittyi kokemusten ja kokemusten jakamiseen World Cleanup Day 2019 -tapahtumasta. Heidi Solba, Let’s Do It World -verkoston puheenjohtaja ja verkoston johtaja, esitteli tämän vuoden konferenssin keskeisen painopisteen kumppanuuksien luomisessa osallistujien määrän lisäämiseksi. 5 prosenttiin maailman väestöstä.
Kirgisian Aijan Chynybaeva, jonka koko väestöstä 10% osallistui vuoden 2019 siivoukseen, sanoi videoviestillä, että uskottavuuden lisäämiseksi ja suuremman määrän puhdistajien poistamiseksi siivousten on oltava säännöllisiä, jotta ihmiset ovat vakuuttuneita sen aitoudesta. Agustina Iskandar Indonesiasta, maasta, jossa yli 9 miljoonaa ihmistä keräsi roskia vuoden 2019 kampanjassa, jakoi 9 tapahtuman salaisuutensa ja muistutti, että ihmisten siirtäminen ennen roskien siirtämistä on avain. “Johtajana saatat joskus menettää tulen sisälläsi, mutta joukkueen ihme pitää sinut ajan tasalla”, hän sanoi edustajille.

Kambodžalainen Sovann Nou sai kaikki nyökkäämään, kun hän sanoi: “Olen laiska kaveri, joten minun täytyy mennä suoraan huipulle.” Kambodžan kokemuksen mukaan ministerien etsiminen ja heidän tuensa pyytäminen toimi parhaiten kansan liikkeelle saamiseksi. Vastineeksi hallitus on tullut tukemaan valtakunnallisia puhdistustoimia, jotka ovat palauttaneet monet muuten roskaantuneen maan koskemattomat olosuhteet.

Globaali siivous

Hän lähti näyttämöltä kehotuksella toimia: “Käytä kaikkia työkaluja ja tee se vain!” Steve Jewett ja Bill Willoughby Yhdysvalloista toivat edustajille tärkeän viestin “Jos et ole hauskaa, teet sen väärin”. He muistuttivat osallistujia siitä, että ihmiset haluavat ajatella globaalisti ja toimia paikallisesti, he haluavat olla osa jotain suurempaa, mutta mikä saa heidät toimimaan on toiminta heidän naapurustossaan. Bulgarialaiset Maria Mikova ja Viktorya Barzanova kehottivat siivoavia kansallisia johtajia etsimään tapoja saada joukkoviestimet mukaan älykkään viestinnän avulla ja saamaan PR-alan avainhenkilöt mukaan.

He kannustivat edustajia ottamaan yhteyttä paikallisiin supertähtiin levittämään viestiä ja kiinnittämään tiedotusvälineiden huomiota. Paneelin päätti Let’s Do It World -verkoston maailmanlaajuinen luova johtaja ja Viron maailman siivouspäivän johtaja Mart Normet, joka jakoi Viron vuoden 2019 kokemuksen upean kampanjan luomisesta median huomion kiinnittämiseksi. Tärkeintä on keskittyä ponnisteluihisi – valita kohderyhmäsi, kohdistaa yksi aihe, valita suurlähettiläät tavoitteidesi mukaan ja kohdistaa viestisi. “Ole rohkea, soita suurimpaan ja parhaaseen PR-toimistoon”, neuvoi Normet edustajia. Foorumin mukaan Afrikan unionia edustava Khalid Boudali kertoi mantereen kohtaamista vaikeuksista pyrkiessään rakentamaan moderneja yhteiskuntia.

Maailmanlaajuisen siivouksen johtajat keskustelevat vihreästä pesusta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *