kesäkuu 4, 2018

Ohjeet

Järjestä oma tapahtuma

Jos paikkakunnallasi ei ole sopivaa tapahtumaa, voit järjestää sellaisen itse. Ilmoita tapahtumastasi sivullamme, jolloin se näkyy tapahtumalistauksessamme heti kun ilmoitus on tarkastettu.

Muista mainostaa tapahtumaasi myös Facebookissa, jolloin kutsua on helppo jakaa eteenpäin. Voit myös pyytää ihmisiä ilmoittautumaan tapahtumaasi Facebookissa.

Facebookin tapahtumakehyksellä saat lisää näkyvyyttä tapahtumallesi (hakusana World Cleanup Day).

Kutsu mukaan tutut ja tuntemattomat. Mitä enemmän ihmisiä saamme mukaan, sitä hauskempi ja tehokkaampi päivästä tulee!

 

Yritykset ja yhteisöt

Voitte osallistua tapahtumaan järjestämällä oman siivoustapahtumanne tai osallistumalla valmiiseen tapahtumaan. Tapahtuman järjestäminen omalle henkilöstölle on osa yrityksen tai yhteisön yhteiskuntavastuutoimintaa (CSR) ja samalla se tukee organisaation yhdessä tekemistä, tiimihenkeä ja työhyvinvointia. Kun oma tiimihenkenne on kunnossa, miksi ette haastaisi mukaan myös muita yrityksiä tai järjestöjä? Tässä tapahtumassa yhdessä todella on enemmän. Tiedotusapua saat tästä, lataa materiaalit.

Haluatteko lahjoittaa?

Siivousryhmät ympäri Suomen tarvitsevat kumihanskoja, roskapusseja tai muita siivousvälineitä. Voisiko yrityksenne lahjoittaa niitä? Tai voisiko yrityksenne olla sponsoroimassa jätteen loppusijoituskustannuksissa? Ota yhteyttä finland@worldcleanupday.fi.

Tehkää sitoumus ympäristön puolesta

Mitkä ovat yrityksenne mustia pisteitä? Voisiko jossain parantaa? Pienet arkiset teot ovat ympäristön kannalta merkittäviä. Haasta työntekijänne vähentämään jätteiden syntymistä ja kierrättämään tehokkaammin. Voit tiedottaa yrityksenne osallistumisesta esim. tällä julisteella.

 

Somepostaukset mallikuvaSome-haasteella näkyvyyttä yhteistyölle

Sosiaalisessa mediassa on helppo levittää sanaa World Cleanup Daysta, sekä omasta osallistumisestanne. Tässä on ohjeet, kuinka voi helposti saada näkyvyyttä ja lisää osallistujia World Cleanup Dayhin.

Käytä tunnisteita #WorldCleanupDay #InSupportOfWCD #UnitedForACleanPlanet #maailmansiivouspäivä www.worldcleanupday.fi

 

 

 

Karttasovellus

Lataa World Cleanup Day -sovellus puhelimeesi.

Google Play store

App Store

Merkitse siivottava paikka kartalle

Kun näet paikan, joka kaipaa siivoamista, nappaa alueesta kuva ja merkitse se applikaation karttaan ”siivottavaksi”. Jos paikan siivoaminen ei vaadi suurempia apujoukkoja, kannattaa se tietenkin tehdä saman tien.

Valitse siivouskohde ja kääri hihat

Aplikaation kartalta löydät paikkoja jotka kaipaavat siivousapuasi. Kun alue on kunnossa, voit merkitä tehtävän suoritetuksi. Applikaation avulla voimme seurata, millaista tahtia maailma puhdistuu.